Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

12.06.2023

Наша поліклініка

Після завданої рашистами руйнації будівлі, поліклініка ДУ ТМО поновила свою роботу практично з перших місяців війни. Деякий час поліклініка базувалася в приміщенні госпіталю ДУ ТМО, що створювало несприятливі умови як для роботи лікарів, так і для пацієнтів із-за браку площі. 

Зусиллями керівництва ДУ ТМО з 29 травня 2023 року поліклініка змінила локацію та почала роботу за адресою: вул. Маршала Малиновського,4 у приміщенні колишнього пологового будинку №5 (вхід з двору на 2-й поверх).

Ведуть прийом лікарі-терапевти, педіатри, неврологи, гастроентеролог, отоларинголог, хірург, окуліст, гінеколог, уролог, дерматолог, травматолог, лікар УЗД. Відновлено електронний запис на прийом до лікарів поліклініки. Продовжуємо практику консультацій пацієнтів вдома.

В повному обсязі проводяться параклінічні дослідження: аналізи крові та сечі клінічні, біохімічні, електрокардіографія, реоенцефалографія, електроенцефалографія, холтерівський моніторинг серцевої діяльності, рентгенологічні дослідження кісткової системи та опорно-рухового апарату.  

Впроваджено новий метод діагностики уражень слухового апарату – аудіометрія, яка дає широкі можливості щодо розпізнавання типів порушення слуху та визначення ступеню приглухуватості. Це, в свою чергу, дає можливість своєчасного та патогенетично обгрунтованого лікування виявленої патології.

Продовжується проведення досліджень органів грудної, черевної порожнини, малого тазу, хребта, головного мозку, кісток та м’яких тканин з допомогою сучасного комп’ютерного 160-зрізового томографу «Aguilion», який значно розширює діагностичні можливості виявлення захворювань на ранніх етапах.

Продовжується вакцинація та ревакцинація осіб з прикріпленого до поліклініки ДУ ТМО на обслуговування контингенту. Вакцинація проводиться не тільки з приводу профілактики коронавірусної інфекції, спричиненої вірусом COVID-19, а й для профілактики правцю, дифтерії, вірусного гепатиту В, грипу.

Не залишаються без уваги і окремі групи осіб з контингенту, який обслуговується в поліклініці: учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, пенсіонери та члени їх сімей, а також члени сімей працівників міліції та поліції, які загинули під час виконання професійних обов’язків.

Всі пільгові категорії населення, які мають право на отримання ліків за безоплатним рецептом, можуть звертатися до лікарів поліклініки ДУ ТМО та отримати відповідні рецепти на медикаменти, визначені лікуючим лікарем, в тому числі і електронні рецепти на отримання антибіотиків (за призначення лікаря) та транквілізаторів.

(с) 2024

Запис до лікаря